Kerro kuinka voin auttaa

Soita: +358 40 5162709

Boss Marketing Oy

Tein vuosia digimarkkinoinnin konsultin töitä alan asiantuntijatalossa. Asiakkaisiin kuului verkkokauppoja, pieniä finanssioperaattoreita ja isoja vakuutusyhtiöitä, vapaa-ajan palvelutarjoajia, b2b-yrityksiä ja vaikka mitä. Kävin puhumassa tilaisuuksissa ja pidin koulutuksia erilaisille ryhmille. Olen todella iloinen, että olen saanut tutustua niin monenlaiseen yritykseen niin monilta toimialoilta.

Vuosien aikana opin sen, että liian monessa yrityksessä markkinointi oli joko puuhastelua tai sille oli asetettu liian suuret odotukset ilman, että organisaatio itse muutti omaa toimintatapaansa. Kummassakin tapauksessa markkinointipäällikkö oli ikävässä välikädessä, eikä hänen työnsä tulokset välttämättä riippuneet hänestä itsestään.

Päätin silloin, että jos joskus kerään riittävästi rohkeutta oman yrityksen perustamiseen, kohdennan palveluni hieman ylemmäs johtoportaassa. Siksi yrityksen nimi on Boss Marketing.

Olen toki ihan päällikkö markkinoinnissa, mutta markkinointi on ensisijaisesti johtajien vastuulla. Jos en vakuuta heitä, he eivät koskaan anna riittävää asemavaltuutusta markkinointipäälliköllekään.

”Ei meillä ole markkinointia ennenkään tarvittu..

Suomessa on noin 38 000 kappaletta 5-99 henkilön yrityksiä. Nämä yritykset pyörittävät Suomea ja ostavat palveluita pienemmiltä mikroyrityksiltä. Nämä yritykset ansaitsevat kaiken mahdollisen avun pystyäkseen palvelemaan asiakkaitaan paremmin.

Näissä yrityksissä toimitusjohtaja voi tehdä markkinointia oman toimensa ohella oikeastaan huomaamattaan tekevänsä niin. Myynti saattaa olla kokonaan toimitusjohtajan varassa ja hänen poistuessaan koko yritys lakoaa.

Kummassakin tapauksessa yritys hyötyy erillisestä markkinointipäälliköstä tai markkinointijohtajasta. Silloin toimitusjohtaja saa keskittyä siihen, miksi hän ehkä on yrityksen perustanutkin.

Boss Marketing auttaa muutoksessa

Boss Marketing palvelee erityisesti Turun seudun PK-yrityksiä markkinoinnin vuokrajohtajana ja -konsulttina, sekä kouluttajana. Kun yrityksesi on jonkin muutoksen tai haasteen edessä, Boss Marketing auttaa hyödyntämään sen markkinoinnin eduksi.

Jarno Oksanen
p. 0405162709
jarno@bossmarketing.fi

Postiosoite

Boss Marketing c/o Tili-Turunen
Piispanristintie 2C
20760 Piispanristi

Verkkolaskuosoite 003729674973
Operaattoritunnus 003721291126
Välittäjä Maventa

Y-tunnus: 2967497-3

>