Älä skaalaa rikkinäistä järjestelmää

On helppoa haluta päälleliimattua "lisää myyntiä" ja "parempaa näkyvyyttä", koska silloin ei tarvitse itse tehdä mitään toisella tavalla. Koneen valuvikoihin ja vuotaviin venttiileihin se ei kuitenkaan auta.

Parhaiten johdetut yritykset tietävät mistä lisämyynti puuttuu ja osaavat hakea täsmällistä apua. Kun yrityksen moottori piiputtaa, se korjataan, eikä tyydytä kaatamaan siihen entistä enemmän polttoainetta.

konseptointi ja konsultointi

Roadmap

  • Mikä on liiketoiminnan ja markkinoinnin nykytila verkossa (sisältäen verkkosaitin ja somekanavat)
  • Missä on lunastamatonta potentiaalia tai mitä tarvitaan tavoitteiden täyttämiseksi
  • Reittisuunnitelma nykytilanteesta täydelliseen huomiseen
  • Matkaopas ja projektijohto tulevaisuuden luomiseksi
Jos yrityksesi verkkosaitti olisi työntekijä, mikä hänen toimenkuvansa olisi? Olisitko valmis maksamaan rahaa sellaiselle työntekijälle?

Miten boss marketingin verkkoliiketoiminnan konsultointi toimii

Tilannekuvasta reittisuunnitelmaksi

Verkkokauppoja lukuunottamatta yllättävän harva yritys tietää mikä on heidän verkkosivustonsa euromääräinen vaikutus liiketoimintaan. Tai voisi olla, jos osa tuotteista tai asiakkaista eivät laskisi keskiarvoja.

Boss Marketingin Roadmap selvittää verkkosaitin (ja muutenkin verkon) nykyisen tilanteen, auttaa näkemään potentiaaliset kehityskohdat ja laatii reittisuunnitelman.

Ehkä verkkosaittisi tarvitsee uuden tehtävän. Ehkä asiakkaiden kotiuttaminen (onboarding) sakkaa tai vanhojen asiakkuuksien lisämyynti tapahtuu vain vahingossa. Ehkä käsissä on kaikkien aikojen paras asiakaskokemus, mutta se on vain asiakkaiden tietämä salaisuus..?

Joskus tuotteet tai asiakkaat (tai molemmat) jaotellaan uudestaan tai otetaan käyttöön uusi työkalu. Kun yhdelle asiakkuudelle saadaan arvo, voidaan myös määritellä, kuinka paljon asiakkaan saamisesta on järkevää maksaa.

P.S. Verkkosivustosi on SINUN omaisuuttasi, eikä somekanavan yhtäkkiset algoritmimuutokset heitä vuosikausien tekemistäsi romukoppaan. Yrityksesi palvelee asiakkaita, mutta verkkosivustosi palvelee yritystäsi.

Älä jätä verkkoa vain käyntikortiksi Internetissä ja viikottaiseksi somepostaukseksi. Vältä pöhinäoikkujen perässä säntäilyä ja rakenna verkosta tuottava bisneksentekokone.

Prosessiopas

Boss Marketingin reittikuvaus

1.

Kumppanivalidointi ja ennakkokysymykset

2.

Roadmap-workshop 2h

3.

Projektitoteutus kahden viikon seurantajaksoissa

Valmis?

Kerro mitä liiketoimintasi tarvitsee