No menu items have been found.

Ohjaa markkinointia kuin päällikkö

Varmista, että yrityksesi markkinointi käyttää rahansa oikein ja tuottaa parhaan tuloksen yrityksen liiketoiminnan hyödyksi.

Varaa veloitukseton päällikkökeskustelu, jossa viiteen kysymykseen vastaamalla saat paremman kuvan sinun yrityksesi markkinoinnin tilanteesta

Ulkopuolinen ja riippumaton tarkastelija on yrityksesi armoton edunvalvoja

Vaikka kuinka väittäisi osaavansa kaiken, yrityksen ja henkilön sisäinen motiivi on aina siellä, missä on vahvin ammattitaito. IT-hallinto valitsee tehokkaampia tietokoneita mitä ehkä oikeasti tarvitaan ja mainostoimisto tekee niin paljon mainoksia, mitä rahalla vaan saa aikaiseksi.

Boss Marketingin sisäinen motiivi on tutkia mitä markkinointi tuottaa ja mitä se siitä maksaa. Näin virittämällä markkinoinnin koneesta herutetaan eniten hevosvoimia ja euroja, sekä tehdään markkinointia tositarkoituksella toivomisen sijaan.

Boss Marketing selvittää

1

Mediabudjetti ja mainoskanavien yhteispeli

Onko mainoksiin kuluva raha jaettu eri kanaviin niiden tehon vai jonkin henkilökohtaisen preferenssin perusteella? Pelaako kaikki mainoskanavat yhteen vai kannibalisoiko yksi siiloutunut kanava toisten tuloksia?

2

Yrityksen verkkosivuston tuotos yritykselle

Mitä sivustosi tuottaa yrityksellesi? Verkkokauppa tuottaa euroja, mutta myös muut sivustotyypit voivat olla tuottavia. Jos sivustosi tarkoitus on olla käyntikortti internetissä, voisit yhtä hyvin tehdä televisiomainoksia mustavalkoisesta stillikuvasta. "Ei toimi meidän liiketoiminnassa" on itsepetoksellinen puolustusmekanismi.

3

Asiakkaan ostoprosessi

Yrityksellä on myyntiprosessi ja asiakkaalla ostoprosessi. Johtaako ne yhteen yrityksen ponnisteluista johtuen vai niistä huolimatta? Paraskaan tunnettuus ei riitä, jos ostaminen on tehty liian vaikeaksi. Useimmiten tähän on syynä "näin on aina ennenkin tehty" -mentaliteetti.


Asiakkaiden näppäimistä

Aki V - SaaS-palvelun toimitusjohtaja ja yrittäjä

Huomasimme, että myyntimme prosessi sopi vain paikalliseen markkinaan. Toteutimme Boss Marketingin kanssa automaatiot, jotka päästivät meidät aikavyöhykkeiden ikeestä.

Jani R - verkkokaupan toimitusjohtaja

Meidän Google-mainontamme paljastui kalliiksi. Boss Marketing kilpailutti meille uuden yhteistyökumppanin. Samalla opimme mikä mainonnan prosessissa on tärkeää.

Anette P - teollisuusyrityksen markkinoinnin asiantuntija

Eri osastot halusivat tehdä omaa markkinointia, mutta seuranta oli retuperällä. Jarno koulutti käyttämään yhteistä seurantajärjestelmää. Nyt tiedän miten eri osastot ja kampanjat toimivat.

Tyytyväisellä konsultilla on tyytyväinen asiakas!

100%

Tyytyväisyystakuu

Luotan palveluun niin, että myönnän sille takuun. Jos et ole tyytyväinen löydöksiin tai suosituksiin, saat rahasi takaisin. Ei tarvitse edes kertoa miksi olet tyytymätön. Vaikkakin kertominen kyllä auttaisi parantamaan palvelua entisestään.

Jarno Oksanen on Hyväksytty hallituksen jäsen -tutkinnon suorittanut digimarkkinoinnin ja verkkoanalytiikan konsultti vuodesta 2014.


Boss Marketing perustettiin, kun Jarno huomasi, ettei yrityksen saama kokonaishyöty useinkaan johtunut siitä, miten hyvin tai huonosti yksittäinen digimarkkinointikampanja onnistui.

Copyright Boss Marketing

  |  

Add Content Block