Boss Marketingin mentorpalvelu

Pue päämäärä tavoitteeksi ja valitse sille keinot tapahtua

Sinulla on jokin päämäärä joka ei vielä oikein suostu pukeutumaan tavoitteen saati keinojen kuosiin.

Boss Mentor -palvelu muodostuu aloitustyöpajasta (workshop) ja säännöllisistä mentor-hetkistä eli sparraussessioista.

Workshopissa päämäärä tunnistetaan ja sen oikea tarve arvioidaan. Usein käy niin, että mieltä askarruttavassa ongelmassa onkin asioita, jotka eivät vielä ole ajankohtaisia tai niihin alustavasti ajateltu lähestymistapa on väärä.

Kasvokkain pidetyn workshopin jälkeen tunnemme kumpikin tilanteen paremmin ja voimme siirtyä kahden viikon välein pidettäviin mentor-hetkiin etänä.

Kullakin kerralla arviomme onko tavoite edelleen sama vai muuttunut, sekä asetamme sille sessiolle konkreettisen tavoitteen.

Session lopussa olemme yhdessä tutkineet erilaisia lähestymisvaihtoehtoja sekä niiden vaikutuksia. Valitset itse kykyjesi mukaan seuraavat osatehtävät, jotka vievät sinua osatavoitteiden kautta varsinaiseen päämäärään.

Mentorpalvelun minimipituus on workshop + kolme sparrisessiota, ja sitä voidaan jatkaa sessio kerrallaan. Pääasia on, että sinä saat mentortyöstä itsellesi lisäarvoa ja tukea työsi tekemiselle ja elämäsi elämiselle.

Varaa kalenterista ilmainen 15 minuuttinen ja keskustellaan miten Boss Mentor -palvelu sinua hyödyttäisi

[thrive_link color=’blue’ link=’https://drift.me/jarno/meeting’ target=’_self’ size=’medium’ align=”]Avaa kalenteri[/thrive_link]