Vie markkinointi toivosta Tarkoitukseen

Suurimmalla osalla yrityksiä markkinoinnilla ei ole tarkoitusta. Se on toivoon perustuvaa markkinointiviestintää, missä yritetään vaikuttaa mielikuviin tai luoda pöhinää. Mutta se, kuinka siitä syntyy liiketoimintaa ja myyntiä, ei ole yrityksen vaikutuspiirissä.

Tilaa maksuton email-kurssi

Jos todella haluat tehdä markkinointia, jolla on Tarkoitus, aloita tarkastelemalla yrityksen verkkosivuston tarkoitusta.

Kurssin aikana opit arvioimaan, mikä on yrityksesi verkkosivuston rooli yrityksesi markkinoinnissa ja liiketoiminnan synnyttämisessä. Opit katsomaan verkkosivustoa työkaluna koko markkinoinnille ja siten siirtämään koko markkinoinnin toivosta tarkoitukseen.

Maksutonkaan ei ole ilmaista. Tilaamalla kurssin tilaat myös Boss Marketingin uutiskirjeen.

Hei pomo! Boss Marketing on Sinulle tarkoitettu markkinoinnin vuokrajohtajapalvelu

Ulkoista markkinointi kokonaan tai osta osa-aikainen lisäapu nykyiselle markkinointipäällikölle.

Kumpikin malli sopii loistavasti yrityksille, joilla jostain syystä ei ole halua tai resursseja palkata tehtävään kokopäiväistä työntekijää. Tai yrityksille, jotka haluavat tarjota markkinointipäällikölleen mentorointia ja ohjausta moderniin ja tavoitelähtöiseen markkinointiin.

Erityisen hyödyllistä pieni keskustelu on silloin, jos tarvetta ei juuri nyt tunnu olevan.

Markkinoinnin ulkoistus | Lisäapu ja mentorointi | Koulutukset

Aki Vänskä, Premode Oy

"

Pienellä yrityksellä ei riitä resursseja palvella jokaisen aikavyöhykkeen prospekteja henkilökohtaisesti. Suunnittelimme Jarnon (Boss Marketingin) kanssa automatisoidun asiakasperehdytyksen Dotagin ilmaisen kokeilun käyttäjille. Sen avulla saamme kvalifioitua ne liidit, joihin manuaalinen myyntiverkostomme ottaa yhteyttä.


Aki Vänskä - toimitusjohtaja, Premode Oy

Lue blogeista

Liity Pomorenkaaseen!

Ajoittaisia uusia juttuja suoraan sähköpostiisi, ilman että pitää vahdata tätä saittia tai somekanavia.