Asiakkaita markkinointipäälliköistä toimitusjohtajiin

Konsultti- ja valmennusurani aikana asiakkaisiini on kuulunut verkkokauppoja, pieniä finanssioperaattoreita ja isoja vakuutusyhtiöitä, vapaa-ajan palvelutarjoajia, b2b-yrityksiä ja vaikka mitä.

Asiakkaani ovat usein tyytyväisiä nimenomaan tuottamani kokonaisnäkemyksen vuoksi. Se on auttanut heitä parantamaan tehoja jo käytössäolleista resursseista ja estänyt ajautumasta vääriin päätöksiin, jotka kostautuisivat joskus myöhemmin.

Kokemuksia

Asiakkaiden sanomisia

"Me löydettiin tähän oikea ihminen"

Jarnon asiantuntemus oli ensiluokkaista. Ratkaisukeskeinen ajattelu ja asiakkaan perimmäisen ongelman ymmärtäminen on arvokasta. Ei hötkyilty vaan varmistettiin, että tarve oli oikea ja olemassa.

Projektin sisällön osalta tehtiin hyviä aloitteita, jotta aikataulun ja kustannusten osalta pysyttiin tavoitteessa.

Lauri Palokangas - Eficode Markkinointijohtaja

"Jarno hei, mä tarvin sun apua, jotta me saadaan tää @%€&! projekti ja saittiuudistus valmiiksi ja saitti ulos"


Aki Vänskä, Dotag toimitusjohtaja

Me kaivataan juuri tällaista strategisempaa markkinoinnin sparrausta. On hyvä myös saada tekniikka kuntoon, mutta ennen kuin me osataan tehdä oikeita asioita, me ei saada oikeita tuloksia.


Nina Tuomisto, Staria

"Jarno on aikaansa seuraava ammattilainen"

Olen luottanut häneen jo toistamiseen verkkosivujeni uudistuksen yhteydessä.
Projektien aikana olen pitänyt erityisesti Jarnon rohkeudesta haastaa omaa ajatteluani ja kyvystä muodostaa isompaa kokonaiskuvaa markkinoinnista pelkän nettisivupäivityksen sijaan.

Jarno osaa myös monista muista ammattilaisista poiketen selittää asiat niin yksinkertaisesti, että tällainen maallikkokin pysyy kärryillä asioista joita työstetään.

Juri Franska - valmentaja

Olen saanut palvella esimerkiksi näitä yrityksiä

Kuinka sinua saisin palvella?

Epäilyttääkö? Tilaa uutiskirje